Astrolog Ece Çağla Kaya Dedi ki

Astrolog Ece Çağla Kaya Dedi ki

Astrolog Ece Çağla Kaya Dedi ki
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

Astrolog Ece Çağla Kaya Dedi ki

Bilginin sonsuz gücü, araştırmak, merak etmek, entelektüel olmak gibi olumlu etkilerle birlikte kulak dolma bilgilerin çoğalacağı, gerçeklerin çarpıtılacağı, çokbilmiş tavırların, dedikoduların havada uçacağı olumsuz etkilerle de karşı karşıya kalacağız.

Jüpiter İkizler seyahatinin biraz da düğümlerle ve diğer gezegenlerle kuracağı açılara baktığımızda temmuz ayında Güney Ay Düğümü’ndeki Terazi’yle bağlantı kurması eski ilişkilerin, ortaklıkların tekrar gündeme gelmesini, ruh eşlerinin buluşmasını gündeme getirecektir.

20 Ağustos – 25 Aralık tarihleri arasında ılımlı gezegenimiz Jüpiter ile soğuk, disipline eden gezegenimiz Satürn arasında kare açı dediğimiz zorlu bir açı oluşacak. Bu açı kalıbı dini, hukuki, ahlaki alanlarda ve eğitim-öğretim sahalarında da bazı yaptırımlarla birlikte ciddi anlamda düzen değişikliklerini de beraberinde getirecektir. Bireysel anlamda zorlukların üstesinden sorumluluk bilinciyle gelinirse kalıcı işlere imza attıracaktır.

Jüpiter, haziran ayında da köklü değişimlerin gezegeni Plüton ile üçgen açı dediğimiz güzel bir açı kombinasyonu kuracak. Yer altı dünyası, üniversiteler, yargıçlar, akademisyenler olumlu etkilenecek ve aynı zamanda bilginin güç olduğu zamanlara tanıklık edeceğiz.

Özellikle Güneş ve Ay burcu, yükseleni, kişisel gezegenleri hava grubunda yani İkizler, Terazi, Kova olanlar en şanslı etkileri alacakken ikinci sırada desteği ateş grubu olan Koç, Aslan, Yay burçları alacak. Tabii ki her burca ayrı ayrı kısmet dağıtacak bu seyir bakalım kimlere hangi başlıklarda şansın kapısını aralatacak ?

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.