Kerem Aktürkoğlu’na Sürpriz Transfer Teklifi!

Kerem Aktürkoğlu’na Sürpriz Transfer Teklifi!

Kerem Aktürkoğlu’na Sürpriz Transfer Teklifi!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.06.2024
A+
A-

Kerem Aktürkoğlu‘na Sürpriz Transfer Teklifi!

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da kariyer sezonunu yaşıyor

Transfer dönemi açılırken Galatasaray, futbolcularına gelecek teklifleri değerlendirecek. Bu sezon yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ayrılmayı düşünen Kerem Aktürkoğlu’na uzun süredir Real Sociedad’dan bir teklif olduğu biliniyor. Son gelen bilgilere göre, Kerem’e başka bir ülkeden de iyi bir teklif sunulmuş. İşte transfer haberinin detayları…

EURO 2024’te Kerem Aktürkoğlu Fırtınası

Liglerin sona ermesiyle EURO 2024 heyecanı dorukta. Almanya’da düzenlenen bu dev turnuvada A Milli Takımımız da mücadele ediyor. Kadronun önemli isimlerinden Kerem Aktürkoğlu, yaz transfer döneminin gözde oyuncularından biri haline geldi. Galatasaray’daki başarılarıyla dikkat çeken Kerem, kariyerini Avrupa’da sürdürmek istiyor. Real Sociedad’ın ilgisi bilinirken, son haberlere göre Kerem EURO 2024 sonrası büyük bir sürpriz yapabilir. Almanya Bundesliga ve İspanya LaLiga’nın yanı sıra Ligue 1 ekibi Lille de Kerem’in peşini bırakmıyor.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'da kariyer sezonunu yaşıyor

Kerem Aktürkoğlu’na Lille’den Teklif

Real Sociedad ile transferin bitme aşamasında olduğu iddiaları sürerken, Lille’in de Kerem Aktürkoğlu’nu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Fransızlar, EURO 2024 sonrasında milli oyuncu için Galatasaray’a teklif yapmayı ve transferi sonuçlandırmak için her türlü yolu denemeyi planlıyor. Yönetim, Kerem ve Barış Alper ile en az bir sezon daha devam etmeyi amaçlıyor, ancak cazip teklifler gelirse ayrılıklarına izin verilebilir. Barış Alper için 35 milyon euro, Kerem için ise 25 milyon euro taban fiyat belirlendi.

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu için Fransa'dan talipler! -  Spor Haberi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.