Yarın liderler nerede oy kullanacaklar?

Türkiye yarın sabah sandık başına gitmeye hazırlanırken, cumhurbaşkanı adayları ile siyasi parti liderlerinin oy kullanacakları yerler de belli oldu. Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İYİ Parti lideri Meral Akşener İstanbulda; Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ise Ankarada sandık başına gidecek.

Yarın liderler nerede oy kullanacaklar?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.05.2023
A+
A-

Türkiye, 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanını ve milletvekillerini belirlemek üzere sandık başına gitmeye hazırlanırken, cumhurbaşkanı adayları ile siyasi parti liderlerinin oy kullanacakları yerler netleşti.

ERDOĞAN İSTANBUL’DA, KILIÇDAROĞLU ANKARA’DA

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde oyunu İstanbul Üsküdar’daki Saffet Çebi İlkokulu’nda kullanacak. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önceki seçimlerde olduğu gibi oyunu Ankara Çukurambar’daki Arjantin İlkokulu’nda verecek.

 

İNCE VE OĞAN BAŞKENT’TE OY KULLANACAK

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu Ankara’da kullanacak. İnce, Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi’nde sandık başına gidecek. Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise Ankara’da Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi’nde oy kullanacak.

 

 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop İstanbul Üsküdar Sabri Artam Vakfı İlkokulu’nda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Çankaya İlkokulu’nda oy verecek.

 

Sizce Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararı doğru mu?

— Haberler.com (@Haberler) May 11, 2023

Sizce #SüperLig’in şampiyonu kim olacak?

— Haberler.com (@Haberler) May 7, 2023

 

Gözde Nur Bayar Gündem Editörü Haberler.com – Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Sinan Oğan Seçim 2023 Politika Güncel Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.