CANLI ANLATIM: Trabzonspor – Galatasaray

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ile ilgili bütün detaylar ve canlı anlatım Cumhuriyet.com.tr’de…

CANLI ANLATIM: Trabzonspor – Galatasaray
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.01.2024
A+
A-

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.

Papara Park’ta yapılacak müsabaka, saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Maçın VAR hakemi olarak ise Özgür Yankaya görev yapacak.

11’LER

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Berat, Visca, Bardhi, Fountas, Enis Destan.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kaan Ayhan, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Barış Alper, Zaha.

GALATASARAY’DA 4 EKSİK

Galatasaray’da 3 futbolcu, Trabzonspor maçının kadrosunda yer alamayacak.

Geçirdiği ameliyat sonrası tedavisine devam edilen Sergio Oliveira ile Afrika Kupası’nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ile Cedric Bakambu ve son olarak kadroya alınmaya Angelino maçta görev yapamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez, müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

TRABZONSPOR’DA EKSİKLER

Trabzonspor’da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet, Pepe ve Onuachu forma giyemeyecek.

Karadeniz ekibinde, Orsic ve Denswil’in sakatlıkları sürüyor. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok ise kadro dışı bırakılmıştı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.