Son Dakika: Özgür Özel grup toplantısında konuşuyor

Son dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısında konuşuyor. Özel TOKİ’ye yollar, köprüler yaptırdı ama yurt yaptırmadı. Çünkü öğrencilerimiz tarikatların kucağına düşsün ve bunlar tarafından kindar olarak yetiştirilsin diye dedi.

Son Dakika: Özgür Özel grup toplantısında konuşuyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel TBMM grup toplantısında konuşuyor.

Özel’in konuşmalarından satır başları şu şekilde:

“Yurtta yaşanan olaylar ardı arkası kesilmeden devam ediyor. Asansör kazaları, yemekten zehirlenmeler sürüyor. 10 vekilimizle Türkiye’nin dört bir yanındaki KYK yurtlarını denetleyecek, oradaki öğrencilerin sorunlarını dinleyecek bir komisyon oluşturduk. Gençlik kollarımızla birlikte bir gençlik hattı ilan edeceğiz.

“YURT MESELESİNE MÜDAHALE EDECEĞİZ”

Konunun ilgilisi kimse onunla konuşup yurt meselesine müdahale edeceğiz. Neden yurtlarda kalite düştü? Çünkü bu iktidar pek çok yatırıma para buldu. TOKİ’ye yollar, köprüler yaptırdı ama yurt yaptırmadı. Çünkü öğrencilerimiz tarikatların kucağına düşsün ve bunlar tarafından kindar olarak yetiştirilsin diye. CHP bunu biliyor ve bunun üzerine kararlılıkla gidiyor.

İstanbul’daki bütün memurlar eşit ama BDDK’dakiler daha eşit. Memurlara kira yardımı yapmaya varsan, hodri meydan biz buradayız. 

 

AYRINTILAR GELECEK…

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.