Robbie Williams’tan andropoz açıklaması! Bilinmeyenlerini belgeselinde anlattı

Ünlü şarkıcı Robbie Williams’ın, hayatını anlatan belgesel Netflix’te yayınlanacak. Belgesel hakkında konuşan Williams, özel hayatını dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki, Robbie Williams belgesi ne zaman yayımlanacak?

Robbie Williams’tan andropoz açıklaması! Bilinmeyenlerini  belgeselinde anlattı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.11.2023
A+
A-

İngiliz şarkıcı Robbie Williams kariyerinin dönüm noktalarını anlatan dört bölümlük bir belgesel ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Belgeselde yaşadıklarını hatırlayan Williams, o günlere dair açıklamalarda bulundu.

“CİNSEL İSTEĞİM AZALDI”

49 yaşındaki şarkıcı, yıllarca süren partilerin onu “iktidarsız” bıraktığını ve “saç dökülmesiyle” mücadele ettiğini açıkladı. Williams, ‘Doğal güzel şeylerin hepsini tükettim. Andropoz girdim.’ dedi.

Williams şöyle devam etti: ‘Kızım bana ‘Babam tembel’ diyor. ‘Tembel’ terimini sevmiyorum çünkü gençken bana böyle tanımlanıyordu.  Gerçek şu ki, doksanlarda ve 2000’li yıllarda kendime yaptıklarımdan dolayı artık bitkin durumdayım.’

Robbie daha önce libido eksikliğini, depresyonunu kötüleştiren testosteron enjeksiyonlarından kurtulmasına bağlamıştı.

Robbie Williams'tan andropoz açıklaması! Bilinmeyenlerini  belgeselinde anlattı

“90 KALORİYLE HAYATTA KALIYORDUM”

Belgeselin başka bir yerinde de Williams, yeme bozukluğuyla mücadelesini ilk kez anlattı. Günde sadece bir muz yiyerek 90 kaloriyle hayatta kaldığı, hayatındaki endişe verici dönemi hatırladı.

O dönem hakkında Sun’a konuşan şarkıcı, “Tüm hayatım boyunca benimle birlikte olan kapsamlı bir yeme bozukluğu vardı, bu tüm bozuklukların bir karışımı. “Bende ‘bigoreksiya’ vardı; bu da kaslarınızın ve bedeninizin olmadığını ve anoreksiyanın olduğunu düşünmekti. Yine de eksik olan bir kelime var ve ben de oyum. Ya kısıtlayıcıydım ya da aşırı yemek yiyordum. Hiçbir zaman doğru miktarda yemedim. Bir yeme bozukluğum var ama hangisinin benimki olduğundan emin değilim.” şeklinde konuştu.

ROBBİE WİLLİAMS BELGESİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Netflix’in resmi sosyal medya hesabından, “Gerçek bir yıldız. Ve bilinmeyenleri. Robbie Williams 8 Kasım’da sadece Netflix’te.” notuyla paylaşılan Robbie Williams’ın belgeselinin fragmanı beğeni topladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.