İkinci Ankara Meze Festivali’nde Bu Yıl Neler Var?

İkinci Ankara Meze Festivali’nde Bu Yıl Neler Var?

İkinci Ankara Meze Festivali’nde Bu Yıl Neler Var?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.09.2024
A+
A-

İkinci Ankara Meze Festivali’nde Bu Yıl Neler Var?

29 Eylül 2024 Pazar günü, CPAnkara Otel’de gerçekleşecek II. Ankara Meze Festivali, saat 16.00-23.00 arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Bu festivalde birbirinden lezzetli meze çeşitleri, gastronomi tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunacak.

MAG Medya Sponsorluğunda Büyüyen Festival

Bu yıl MAG Medya’nın medya sponsorluğunu üstlendiği etkinlik, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. MAG Medya’nın desteğiyle festivalin tanıtımları güçlendirilirken, ziyaretçilere keyif dolu bir gastronomi deneyimi sunulacak.

29 Eylül 2024 Pazar günü, CPAnkara Otel’de gerçekleşecek II. Ankara Meze Festivali, saat 16.00-23.00 arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Bu festivalde birbirinden lezzetli meze çeşitleri, gastronomi tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunacak. MAG Medya Sponsorluğunda Büyüyen Festival Bu yıl MAG Medya’nın medya sponsorluğunu üstlendiği etkinlik, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. MAG Medya’nın desteğiyle festivalin tanıtımları güçlendirilirken, ziyaretçilere keyif dolu bir gastronomi deneyimi sunulacak. Biletler Nerede Satışta? Festival biletleri CPAnkara Otel ve resmi satış noktalarından temin edilebilecek. Ayrıca, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden de biletler alınabilir. Erken rezervasyon avantajlarını kaçırmayın! Festivalin Tüm Detayları İçin Takipte Kalın II. Ankara Meze Festivali ile ilgili son gelişmeleri MAG Medya’nın sosyal medya hesaplarından öğrenebilir, festival duyurularını yakından takip ederek lezzet dolu bu etkinlikte yerinizi alabilirsiniz.

Biletler Nerede Satışta?

Festival biletleri CPAnkara Otel ve resmi satış noktalarından temin edilebilecek. Ayrıca, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden de biletler alınabilir. Erken rezervasyon avantajlarını kaçırmayın!

Festivalin Tüm Detayları İçin Takipte Kalın

II. Ankara Meze Festivali ile ilgili son gelişmeleri MAG Medya’nın sosyal medya hesaplarından öğrenebilir, festival duyurularını yakından takip ederek lezzet dolu bu etkinlikte yerinizi alabilirsiniz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.