Trabzon’daki Katliamın Ardından Şüphelinin İfadesi Ortaya Çıktı

Trabzon’daki Katliamın Ardından Şüphelinin İfadesi Ortaya Çıktı

Trabzon’daki Katliamın Ardından Şüphelinin İfadesi Ortaya Çıktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.08.2024
A+
A-

Trabzon’daki Katliamın Ardından Şüphelinin İfadesi Ortaya Çıktı

Trabzon’un Araklı ilçesinde 20 Ağustos akşamı yayla evinde 3 akrabasını bıçaklayarak öldüren ve ardından evi ateşe veren Mehmet Altuntaş’ın mahkemedeki ifadesi gün yüzüne çıktı. 24 yaşındaki Altuntaş, ifadesinde “Arazi meselesi nedeniyle aramızda tartışma çıktı, tartışma sırasında 3 kişiyi bıçaklayarak öldürdüm. Delil bırakmamak için evi ateşe verdim” dedi.

Hacovid Yaylası’nda Arif Altuntaş’a ait evde sabaha karşı saat 05.30 sıralarında çıkan yangında, ev tamamen kullanılamaz hale gelirken, içeride bulunan Arif Altuntaş (66), Gülizar Altuntaş (61) ve akraba inşaat ustası Kasım Altuntaş (67) hayatını kaybetti.

Yayla evinde katliam yapan şahsın ilk ifadesi! 3 kişiyi öldürüp nasıl yaktığını anlattı

Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri, yangının kundaklama sonucu çıkmış olabileceği şüphesiyle Mehmet Altuntaş (24), 15 yaşındaki A.A. ve M.A.’yı gözaltına aldı. Şüpheliler, 22 Ağustos’ta Araklı Adliyesi’ne getirildi. Yapılan sorgulamalar sonucunda, M.A. serbest bırakılırken, Mehmet Altuntaş ve A.A. “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet Altuntaş’ın Mahkemedeki Şok İfadesi: “Evdeki Her Şeyi Yaktım”

Trabzon’un Araklı ilçesinde 20 Ağustos akşamı meydana gelen korkunç olayın ardından, şüpheli Mehmet Altuntaş’ın mahkemedeki ifadesi gün yüzüne çıktı. Altuntaş, üç kişiyi bıçaklayarak öldürdüğünü ve ardından evi ateşe verdiğini anlattı. İfadesinde olayın arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşandığını belirten Altuntaş, tartışma sırasında yaşadıklarını detaylı bir şekilde açıkladı.

Mehmet Altuntaş, ifadesinde şöyle konuştu: “Olay günü amcamlardaydık. Arazi meselesi yüzünden aramızda tartışma çıktı. Yengem bana hakaret ederek elindeki bıçakla üzerime geldi ve bıçağı bana sapladı. Panikle yengemin elindeki bıçağı alıp ona sapladım. Bu sırada amcam evde bulunan silahı almaya çalıştı. Arkasından koştum ve onu yakaladım. Biraz boğuştuktan sonra onu da bıçakladım. Daha sonra kardeşimin yardım çığlığını duydum. Evdeki diğer kişinin kardeşimin elini bıçakladığını görünce kardeşimi kurtarmak için o adamı da bıçakladım. Olayda yaralandığımız için tedavi için Araklı’ya hastaneye gittik. Sonra tekrar yaylaya dönüp arkada delil bırakmamak için gelip evi yaktım.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.