Enver KAYNAR Diyor Kİ 

Enver KAYNAR Diyor Kİ 
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.06.2024
A+
A-

Enver KAYNAR Diyor Kİ 

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Terörle Mücadele Derneği/ Genel Başkanı
Enver Kaynar, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Terörle Mücadele Derneği Genel Başkanı olarak yaptığı açıklamada, TBMM’de teröristleri istemediklerini belirtti. Kaynar, özellikle HDP ve DEM Partili milletvekillerinin terör suçları işlediklerini iddia ederek, bu kişilerin devletimize ve bayrağımıza karşı eylemlerinden çekinmediklerini ifade etti. PKK terör örgütüne destek veren belediye başkanlarının da haince suçlar işlediklerini ve bu suçların sözde milletvekilleri tarafından meşrulaştırılmaya çalışıldığını belirtti.
“Artık eski devirler bitti. Devletimiz bütün imkanları veriyor. Ancak kim hainlik yaparsa bedelini ödeyecektir,” diyen Kaynar, PKK terör örgütü ve uzantılarının Kürt kimliğini ve ismini kullanarak gençleri dağa kaçırıp militan yapmalarını kınadı. PKK’nın, Kürt kimliğine 100 yıldır acı, zulüm, ölüm ve korku getirdiğini belirten Kaynar, bu örgütün bölgeyi geriye götürmekten ve kan akıtmaktan başka bir şey yapmadığını vurguladı.
Kaynar, terörle mücadele için daha çok çalışacaklarını, gençlere istihdam yaratacaklarını ve PKK’nın ellerine düşmelerine engel olacaklarını belirtti. Doğu ve Güneydoğu illerinde yapılan projelerden rahatsız olan PKK’nın tehditlerine rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini ve terör örgütüne karşı büyük darbeler vurduklarını dile getirdi. Bölge halkıyla görüşmeler yaparak PKK ve uzantılarının kirli yüzünü anlatmaya devam edeceklerini ifade etti.

ENVER KAYNAR DİYORKİ.. PKK’NIN KİRLİ YÜZÜ BİZİM MÜCADELEMİZ OLACAK…
Anadolu Güvenlik Korucuları ve Terörle Mücadele Derneği Genel Başkanı Enver Kaynar, PKK terör örgütüne karşı yürüttükleri mücadeleyi anlattı. Kaynar, terör örgütünün özellikle fakir, ailesi bölünmüş çocukları ve madde bağımlısı gençleri hedef aldığını, onları özgür yaşam vaatleriyle kandırarak dağa kaçırdığını ve militan yaptığını söyledi. PKK’nın milyonlarca gencin katili olduğunu belirten Kaynar, örgütün Kürt kimliğini kullanarak gençleri savaşın içine soktuğunu ifade etti.
PKK ve siyasi uzantılarının Kürt kimliğine acı, zulüm ve korku getirdiğini vurgulayan Kaynar, örgütün bölgeyi 100 yıl geriye götürdüğünü söyledi. Terör örgütüne karşı daha çok çalışacaklarını ve gençlere daha fazla istihdam yaratacaklarını belirten Kaynar, PKK’nın eline düşmelerine engel olacaklarını dile getirdi.
Muş’ta köy okulu yenileme projesini tamamladıklarını ve bölgedeki çalışmalarından dolayı PKK tarafından tehdit edildiklerini ifade eden Kaynar, hiçbir tehditten korkmadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Muş, Bingöl, Van ve Şırnak’ta teröre lanet ve şehitler için mitingler düzenlediklerini ve bu çalışmalardan rahatsız olan PKK’nın tehditlerine rağmen geri adım atmadıklarını söyledi.
Kaynar, bölge halkıyla görüşmeler yaparak PKK ve siyasi uzantılarının kirli yüzünü anlatmaya devam edeceklerini ve vatanı çiğnetmemek, bayrağı indirmemek, ezanı dindirtmemek için birlik ve beraberlik içinde olduklarını ifade etti.
Enver Kaynar, şehitlerin şahadetlerinin kabul edilmesi ve ailelerine sabır verilmesi için dua ederek, PKK’lı teröristlerin kahrolmasını diledi. Şeklinde açıklamalarda bulunmuştur.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.