Kevin Campbell’in Ölümü Futbol Dünyasını Yasa Boğdu

Kevin Campbell’in Ölümü Futbol Dünyasını Yasa Boğdu

Kevin Campbell’in Ölümü Futbol Dünyasını Yasa Boğdu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.06.2024
A+
A-

Kevin Campbell‘in Ölümü Futbol Dünyasını Yasa Boğdu

Kevin Campbell On The Merseyside Derby, George Graham At Arsenal And An  Incredible Time At Trabzonspor

Trabzonspor, Arsenal ve Everton’da forma giymiş olan eski İngiliz golcü Kevin Campbell, 54 yaşında hayatını kaybetti. Ciddi bir hastalık nedeniyle uzun süredir hastanede yatan Campbell’in ölümü, Nottingham Forest’tan takım arkadaşı Mark Crossley tarafından doğrulandı. Daily Record’un haberine göre, Campbell Mayıs ayının sonundan itibaren hastanede tedavi görmekteydi ve hastalığının detayları gizli tutuldu.

Arsenal, eski oyuncusu Kevin Campbell’ın vefatını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Açıklamada, “Eski forvetimiz Kevin Campbell’ın kısa süren bir hastalık sonucunda hayatını kaybettiğini öğrendiğimiz için büyük üzüntü duyuyoruz. Kevin, kulüpteki herkes tarafından çok seviliyordu. Bu zor dönemde tüm düşüncelerimiz onun ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte. Huzur içinde yat Kevin.” ifadeleri kullanıldı.

Kevin Campbell'dan Trabzonspor itirafları! - Kuzey Ekspres

Everton’dan yapılan açıklamada, “Everton’daki herkes, eski forvetimiz Kevin Campbell’ın henüz 54 yaşında vefat etmesinden dolayı derin bir üzüntü içindedir. O, sadece Goodison Park’ın gerçek bir kahramanı ve İngiliz futbolunun simgesi değil, aynı zamanda onunla tanışan herkesin bileceği gibi inanılmaz bir insandı. Huzur içinde yat Super Kev.” denildi.

1998 yılının Temmuz ayında 4 Milyon Euro karşılığında Nottingham Forest’tan Trabzonspor’a transfer olan Campbell, bordo-mavililerle 18 maça çıkmış, 5 gol atıp 5 asist yapmıştı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.