‘Dilan Polat Cezaevinde Değil’ İddiasına Savcılık Soruşturma Başlattı!

‘Dilan Polat cezaevinde değil’ iddiası Doğru mu? Savcılık soruşturma Başlattı!

‘Dilan Polat Cezaevinde Değil’ İddiasına Savcılık Soruşturma Başlattı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-

Dilan Polat cezaevinde değil’ iddiasına savcılık soruşturma başlattı!

İDDİALAR ÜZERİNE SORUŞTURMA AÇILDI

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın cezaevinde olmadığına yönelik iddialar üzerine soruşturma başlatıldı. Bu iddia, bir televizyon programında gündeme getirildi ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” adlı televizyon programında suç örgütü soruşturması kapsamında tutuklu olan Dilan Polat’ın cezaevi yerine geldiğini öne süren iddialar üzerine harekete geçti. Başsavcılık, bahsi geçen iddialar hakkında “halkı yanıltıcı bilgiyi açıkça yayma” suçundan resmi olarak soruşturma başlattı.

BİRCAN BALİ’DEN ŞOK İDDİA!

Bircan Bali, ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programda, “İddiamı söyleyeyim; Dilan Polat bu senaryoya göre şu an hapishanede mi hastanede mi? Büyük bir iddiadan, bir tanığın söylediği sözlerden bahsedeceğim.

Polat’ın 2 aydır serbest olduğu, kendi evi dışında bir evde çocuklarıyla vakit geçirdiği ve aynı zamanda basından uzak olan arkadaşlarıyla da görüştüğü söylendi” ifadelerini kullanmıştı.

Bircan Bali 'Söylemezsem Olmaz'a geri döndü! - Başka Gazete

BALİ’NİN AVUKATI YAYINA BAĞLANDI

Bali, “Bir de yakın zamanda Dilan’ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları’ndan bir fotoğrafı gelecek. Bilinçsiz çekildiği söylenecek, tam anlamıyla bilinçli bir fotoğraf öyle bir tedavi yok” iddialarında bulundu.

POLAT AİLESİNİN AVUKATINDAN YANIT GELDİ 

Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya, “Bu iddiayı benden önce devlet yalanlar. Siz bu iddiayı neye dayandırıyorsunuz? Bu öyle bir iddia ki TC Adalet Bakanlığı’nı suçlayan bir iddia” şeklinde açıklamada bulundu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.