Sopayla döverek öldürüp, cesedi uçuruma attılar

Sopayla döverek öldürüp, cesedi uçuruma attılar

Sopayla döverek öldürüp, cesedi uçuruma attılar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

Sopayla döverek öldürüp, cesedi uçuruma attılar

Giresun’da yaklaşık 50 gün önce kaybolan 52 yaşındaki Durmuş Demir’in ormanda cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, Demir’i sopayla döverek öldürdüklerini ve cesedi uçuruma attıklarını itiraf etti.

Giresun kent merkezinde yaşayan Durmuş Demir, 2 Nisan’da kamyonetiyle ayrıldığı evine geri dönmedi. Ailesi, Demir’in kaybolduğuna dair ihbarda bulundu. Polis ve jandarma ekipleri hemen harekete geçti ancak Demir’e ulaşılamadı.

5 Nisan’da, Keşap ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi’nde Durmuş Demir’e ait kamyonet yanmış halde bulundu. Kamyonette Demir’e ait herhangi bir bulguya rastlanmayınca, olayın cinayet olabileceği ihtimali üzerine soruşturma başlatıldı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından oluşturulan özel ekip, bölgedeki güvenlik kameraları ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, İ.O., O.A. ve F.O. adlı üç kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, sorguları sırasında Durmuş Demir ile kent merkezinde buluştuklarını, onun kamyonetiyle Yağlıdere ilçesine bağlı Ekin Yaylası’na gittiklerini ve burada Demir’i sopayla döverek öldürdüklerini, ardından cesedini uçuruma attıklarını ve kamyoneti ateşe verdiklerini itiraf ettiler.

Şüphelilerin yer göstermesiyle birlikte yürütülen soruşturma sonucunda, ekipler yayladaki ormanda Durmuş Demir’in cansız bedenine ulaştı. Demir’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin sorguları sürüyor. Soruşturma devam ediyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.